آموزش طرز تهیه سوپ جو با خامه و شیر فوق العاده خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه سوپ جو با خامه و شیر فوق العاده خوشمزه و مجلسی

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,دستور تهیه سوپ جو

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ جو خوشمزه در منزل

مواد لازم سوپ جو

  1. یک بسته :•: بلغور جو
  2. نیم کیلوگرم :•: هویج رنده شده
  3. یک تا دو لیتر :•: شیر
  4. یک بسته :•: خامه پاکتی
  5. به میزان کافی :•: آب مرغ یا آب گوشت
  6. به مقدار لازم :•: نمک و فلفل

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور تهیه سوپ مرغ

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,دستور تهیه سوپ جو

آشپزی و دستور تهیه سوپ جو خوشمزه و عالی

طرز تهیه سوپ جو

  • مرحله اول : برای تهیه سوپ جو ابتدا از دو ساعت قبل بلغور جو را بخیسانید، سپس با آب و هویج رنده شده آن را بجوشانید.
  • مرحله دوم : اکنون آب مرغ را به اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
  • مرحله سوم : حالا شیر داغ شده را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
  • مرحله چهارم : به خاطر داشته باشید اگر شیر سرد باشد بریده می شود.
  • مرحله پنجم : هنگامی که غذا جا افتاد مقداری نمک و فلفل را به همراه خامه به سوپ جو اضافه کنید و درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور تهیه سوپ مرغ

آموزش طرز تهیه سوپ جو با خامه و شیر فوق العاده خوشمزه و مجلسی

امتیاز 4.40 ( 15 رای )