آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندری رسیده و کال خوشمزه و خانگی

آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندری رسیده و کال خوشمزه و خانگی

ترشی انبه,طرز تهیه ترشی انبه,دستور تهیه ترشی انبه

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی انبه رسیده خوشمزه در منزل

مواد لازم ترشی انبه

  1. سرکه :•: نیم کیلو
  2. انبه :•: نیم کیلو
  3. آبلیمو :•: دو فنجان
  4. رب گوجه فرنگی :•: 200 گرم
  5. دارچین :•: به میزان دلخواه
  6. هل کوبیده :•: به میزان دلخواه

ترشی لیته,طرز تهیه ترشی لیته,دستور تهیه ترشی لیته

,ترشی انبه احمد,ترشی انبه هندی,ترشی انبه رسیدهآموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی انبه بندری مجلسی

طرز تهیه ترشی انبه

  • برای تهیه ترشی انبه ابتدا از 24 ساعت قبل انبه ها را با آبلیمو و رب گوجه فرنگی در ظرف بریزید و مخلوط کنید  .سپس ظرفی شیشه ای را انتخاب کنید، دارچین و هل را به مواد اضافه کنید و بعد سرکه را به ترشی اضافه کنید و دو یا سه بار هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
  • اکنون ظرف شیشه ای را آماده کنید و ترشی را درون ظرف بریزید. طرز تهیه ترشی انبه به این طریق است که در صورت دلخواه می توانید ترشی انبه را کمی غلیظ کنید و در ظرف بریزید و بعد میل کنید.

ترشی نازخاتون,طرز تهیه ترشی نازخاتون,دستور تهیه ترشی نازخاتون

ترشی انبه بندرعباس,ترشی انبه کال,ترشي انبه با تمر هندي

آشپزی و دستور تهیه ترشی انبه هندی بسیار خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم ترشی انبه

  1. انبه نارس :¤: یک کیلو
  2. سرکه :¤: به مقدار کافی
  3. سیر :¤: 500 گرم
  4. فلفل تند :¤: سه قاشق غ
  5. تخم گشنیز :¤: سه قاشق غ
  6. سیاه دانه :¤: دو قاشق غ

ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط,دستور تهیه ترشی مخلوط

ترشي انبه تازه,ترشی انبه با روغن زیتون,ترشی انبه با روغن

آموزش آشپزی و طرز تهیه  ترشی انبه کال خوشمزه و خانگی

طرز تهیه ترشی انبه

  • ابتدا انبه ها را بشویید و قسمت سیاه انبه را جدا کنید، و به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس انبه ها به مدت 72 ساعت در آب نمک قرار دهید  تا رنگ سبز انبه ها تیره شود. فلفل ها را در تابه ای بو داده و آن ها آسیاب کنید.
  • اکنون بعد از 72 ساعت انبه ها را در آبکش بریزد تا آب آن ها خارج شود، سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون انبه ها برزید و روی آن ها سیر پوست کنده را بگذارید.
  • برای تزئین ترشی انبه در آخر های کار سیاه دانه های بو داده را لا به لای انبه ها بریزید. سپس سرکه را روی انبه ها بریزید و در ظرف را محکم ببندید. شما می توانید بعد از یک تا دو هفته ترشی انبه را میل کنید.
  •  امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

    ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان,دستور تهیه ترشی بادمجان

    آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندری رسیده و کال خوشمزه و خانگی

امتیاز 4.67 ( 15 رای )