آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت خوشمزه و مجلسی

خورشت بادمجان,طرز تهیه خورشت بادمجان,دستور تهیه خورشت بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی در منزل

مواد لازم خورشت بادمجان

  1. گوشت بدون استخوان :•: 700 گرم
  2. بادمجان :•: ده عدد
  3. پیاز سرخ شده :•: سه قاشق س
  4. گوجه فرنگی :•: 4 عدد
  5. غوره بدون دانه :•: 1/2 فنجان
  6. آبغوره :•: 1/2 فنجان
  7. رب گوجه فرنگی :•: نصف فنجان
  8. نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

قورمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

خورشت بادمجان با گوشت,خورشت بادمجان خوشمزه,خورشت بادمجان مجلسی

آشپزی و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه در منزل

طرز تهیه خورشت بادمجان

  • ابتدا گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و بشویید و درون روغن تفت دهید.
  • اکنون پیاز سرخ شده را با سه لیوان آب و مقداری فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
  • حالا بادمجان ها پوست کنده، سپس وسط آن یک شکاف کوچک ایجاد کنید و چند دقیقه درون آب قرار دهید تا تلخی و تندی آن گرفته شود بعد با آب سر بشویید و درون آبکش قرار تا آب بادمجان گرفته شود.
  • گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید و درون روغن سرخ کنید.
  • سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا مغزشان پخته شود.
  • غوره را همراه رب گوجه فرنگی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
  • هنگامی که گوشت پخته شد، به مدت 10 دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت بچینید، آبغوره و نمک را به خورشت بادمجان اضافه کنید
  •  بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورشت اضافه مي كنيم. بعد از این که خورش جا افتاد درون ظرف مورد نظرتان بکشید، سپس خورشت بادمجان را با گوجه فرنگی های سرخ شده تزیین کنید.
  • خورشت بادمجان را مانند خورشت قیمه و خورشت قرمه سبزی با برنج سرو کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

فسنجان,خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان

آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت خوشمزه و مجلسی

امتیاز 4.71 ( 7 رای )